Menu Sluiten

Wetpics samenwerkingsverband

ZwembadPortret is aangesloten bij het Wetpics samenwerkingsverband. Wetpics onderwaterfotografen zijn veelal door Wetpics opgeleide fotografen. Het samenwerkingsverband houdt in dat hoewel elke onderwaterfotograaf zelfstandig werkt en opdrachten aanneemt, hij of zij op elk moment een beroep kan doen op andere Wetpics fotografen voor de uitwisseling van ervaring, expertise, advies en andere hulp.

Hoge standaard

Wetpics onderwaterfotografen voldoen aan hoge eisen wat betreft professionaliteit, klantgerichte service, ethische waarden en bescherming van de privacy. Je kunt er dan ook op rekenen dat er niet alleen onderwaterfoto’s van hoge kwaliteit zullen worden gemaakt, maar ook dat deze beelden professioneel worden bewerkt en snel worden geleverd. Bovendien is de omgang met de klant altijd vriendelijk, beleefd en klantgericht. Wetpics fotografen gaan voor 100% tevreden klanten!

Een Wetpics fotograaf inschakelen

Hieronder vind je een lijst van Wetpics onderwaterfotografen per provincie. Klik op de informatie onder de foto om naar de website van de betreffende onderwaterfotograaf te gaan.

Hanah Weerkamp
regio: Brabant, Limburg
www.zwembadportret.nl
mail@zwembadportret.nl
Erika Antoniazzo
regio: Gelderland, Utrecht, Overijssel
www.wetpics.nl
info@wetpics.nl
Monique Hassink
regio: Noord-Holland, Zuid-Holland
www.fotograafonderwater.nl
info@fotograafonderwater.nl

You cannot copy content of this page

Deze foto is beschermd met copyright