Menu Sluiten

Privacybeleid

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: ZwembadPortret
Kvk nummer: 78292697
Email: mail@zwembadportret.nl
Telefoon: 06 21 676 959
Website: http://zwembadportret.nl
Eigenaar en fotograaf: Hanah Weerkamp

UW PRIVACY

Deze verklaring is van toepassing op alle door ZwembadPortret geleverde producten en diensten.

ZwembadPortret respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. ZwembadPortret is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Op ZwembadPortret wordt een aantal gegevens opgeslagen om het gebruik van de website mogelijk te maken. Tevens wordt er statistische informatie opgeslagen om bijvoorbeeld de website te kunnen verbeteren. Bij registratie bewaren wij gegevens in onze database. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Voor meer informatie zie de cookie voorwaarden en instellingen.

VERWERKEN PERSOONSGEGEVENS

ZwembadPortret verwerkt je persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten of wanneer je deze zelf aan ons verstrekt. Gegevens die ZwembadPortret van je nodig heeft en die worden verwerkt betreffen:

  • voor- en achternaam
  • adresgegevens
  • telefoonnummer
  • e-mailadres
  • IP adres
  • gegevens over uw activiteiten op deze website
  • internetbrowser en apparaat type
  • overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken of een (bestel-)formulier in te vullen.

BESTELFORMULIEREN

Wanneer u een papieren bestelformulier invult om een onderwaterfoto te bestellen wordt dit formulier in overeenstemming met de wettelijke bewaarplicht gedurende zeven jaar bewaard. Ook worden uw naam en emailgegevens digitaal opgeslagen en zeven jaar bewaard. Uw huisadres wordt nooit opgeslagen.

GEMAAKTE FOTO’S

Alle bestelde foto’s worden tenminste één jaar bewaard. De foto’s worden nooit op internet gezet tenzij hiervoor schriftelijk (brief of email) toestemming voor is verleend. Niet bestelde foto’s worden uiterlijk een maand na het toesturen van de bestelde foto’s verwijderd. Het is niet mogelijk foto’s achteraf te bestellen. Foto’s worden niet ter inzage op internet geplaatst of per email toegestuurd tenzij dit van tevoren is overeengekomen.

CONTACTFORMULIEREN EN EMAIL

Wanneer je een contact-, aanmeld- of informatieformulier op deze website invult en verzendt, of wanneer je ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt samen met de technische kenmerken bewaard zolang dat nodig is voor de volledige beantwoording, afhandeling en/of verantwoording. Je bericht kan daarnaast terecht komen in ons e-mailarchief, waar het conform de wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar wordt bewaard.

IN KAART BRENGEN WEBSITE BEZOEK

ZwembadPortret.nl gebruikt technische, functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

ZwembadPortret gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden en helpen om de website goed te laten werken.

Op de website van ZwembadPortret worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Ook wordt hiermee de website geoptimaliseerd. Daarnaast plaatst ZwembadPortret cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat er op maat gemaakte content kan worden aangeboden en cookies die statistische gegevens over het gebruik van de website opslaan. ZwembadPortret gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Ook kunnen onder andere Google en Sociale media via deze website cookies opslaan in uw browser. Bij uw eerste bezoek aan ZwembadPortret word je geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Klik HIER voor een toelichting.

GOOGLE

ZwembadPortret maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en voor het bijhouden van statistieken. Google kan hiervoor cookies plaatsen en lezen op je computer, tevens kan Google webbeacons gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt en om rapporten over de Website aan ZwembadPortret te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ZwembadPortret heeft hier geen invloed op. ZwembadPortret heeft Google echter geen toestemming gegeven om via ZwembadPortret verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je het gebruik van cookies in je browser uitschakelen. Let wel op: als je alle cookies blokkeert, werken sommige websites (deels) niet. Merk je dit, dan is de instelling altijd weer aan te passen.

SOCIAL MEDIA

Op ZwembadPortret zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Deze knoppen meten gebruik middels een cookie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je het gebruik van cookies in je browser uitschakelen.

EMBEDDED MEDIA

Artikelen op deze website kunnen embedded media bevatten (zoals video’s, afbeeldingen, artikelen en dergelijke). Deze media gedragen zich precies als wanneer ze op de originele website worden bekeken. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken. Wanneer je ingelogd bent op die website kunnen zij ook meer informatie traceren en eventueel doorsturen naar derden en je interactie met de embedded content observeren.

BIJZONDERE OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens, bijvoorbeeld over gezondheid of een strafrechtelijk verleden, etnische gegevens of gegevens betreffende ras. ZwembadPortret verwerkt géén bijzondere persoonsgegevens.

ZwembadPortret heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Aangezien het niet te controleren is of een bezoeker ouder dan 16 is, wordt ouders aangeraden betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Heb je het idee dat er toch zonder toestemming persoonlijke gegevens van een minderjarige zijn verzameld, neem dan contact op via mail@zwembadportret of het contactformulier op deze website, zodat deze informatie verwijderd zal worden.

WAAROM ZWEMBADPORTRET GEGEVENS NODIG HEEFT

Als je eenmaal een overeenkomst hebt met ZwembadPortret, dan willen we je goed van dienst zijn. ZwembadPortret verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van je betaling, bestelling en/of opdracht
  • Het versturen van de door jou bestelde foto’s
  • Het verzending van de ZwembadPortret nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Om contact te kunnen opnemen indien dit nodig is voor de verwerking of levering van goederen/diensten.
  • Om je de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor een workshop, opleiding of fotoshoot
  • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals bij onze belastingaangifte.
  • ZwembadPortret analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Promotie- of marketingdoeleinden van ZwembadPortret, bijvoorbeeld om je via de nieuwsbrief te informeren over een nieuwe activiteit van ZwembadPortret. Wil je niet benaderd worden via de nieuwsbrief, dan kun je dit aangeven in de nieuwsbrief door onderaan op ‘uitschrijven’ te klikken.

ZwembadPortret kan je gegevens enkel voor een ander doel gebruiken dan waarvoor ze oorspronkelijk verwerkt waren, als er tussen beide doelen een nauwe verwantschap bestaat.

REGELS BIJ DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Bij de verwerking van persoonsgegevens is ZwembadPortret gebonden aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving en houdt de ontwikkelingen daarin bij. In dat kader behoudt ZwembadPortret zich het recht wijzigingen door te voeren in dit privacy statement om het aan te laten sluiten bij de laatste regelgeving.

HOE LANG WORDEN GEGEVENS BEWAARD

ZwembadPortret zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld en om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.  

Wanneer u een reactie op een post of pagina plaatst wordt deze samen met de metagegevens bewaard zodat we de reactie en reacties daarop automatisch kunnen herkennen en goed kunnen keuren.

Van gebruikers die op deze website registreren wordt de persoonlijke informatie die zij voor hun gebruikersprofiel verstrekken opgeslagen. Elke gebruiker kan deze persoonlijke informatie ten alle tijden inzien, bewerken of verwijderen. Het enige wat niet mogelijk is, is het veranderen van een gebruikersnaam. Website administrators kunnen deze informatie ook zien, bewerken en verwijderen.

DELEN MET ANDEREN

ZwembadPortret verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Zoals hierboven beschreven is het ook mogelijk dat Google, Sociale Media en de originele website van de Embedded Media gegevens van u ontvangen en opslaan.

UITZONDERINGEN: MISBRUIK EN VERPLICHTINGEN

Wanneer er sprake is van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze faciliteiten, dan kunnen wij bepaalde ip-nummers en/of e-mailadressen voor bepaalde of onbepaalde tijd de toegang ontzeggen. Bij vormen van misbruik waarbij derden in hun belangen worden geschaad, kunnen wij de betreffende gegevens aan deze derden ter beschikking stellen.

ZwembadPortret zal reacties geplaatst bij artikelen verwijderen of aanpassen wanneer daar aanleiding voor is.

Bij misbruik kunnen wij proberen jou als persoon te herleiden, bijvoorbeeld om contact op te kunnen nemen met jou, een ouder/voogd, docent, toezichthouder, leidinggevende of eindverantwoordelijke, of om aangifte te kunnen doen dan wel je in rechte te kunnen aanspreken.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur hiervoor een verzoek naar mail@zwembadportret.nl.

Heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur ook dan een gespecificeerd verzoek naar mail@zwembadportret.nl.

Stuur om je identiteit te kunnen verifiëren een kopie van je identiteitsbewijs mee. Maak in deze kopie het identiteitsbewijsnummer en de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan) en eventueel je pasfoto zwart, dit ter bescherming van je privacy.

In geval van gegeven toestemming kun je die toestemming altijd weer intrekken.

BEVEILIGING

ZwembadPortret neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ZwembadPortret maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Iedere persoon die bij ZwembadPortret toegang heeft tot persoonsgegevens en/of deze verwerkt, is verplicht tot geheimhouding van die gegevens, voor zover bij wet- of regelgeving niet anders is bepaald.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ZwembadPortret via mail@zwembadportret.nl of het contactformulier.

KLACHTEN

Je hebt het recht een klacht in te dienen over onze verwerking van je gegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement is opgesteld d.d. 26 juli, 2020

You cannot copy content of this page Deze foto is beschermd met copyright