Menu Sluiten

Dus dit ben ik!

Dus dit ben ik, Hanah, met mijn grote onderwatercamera. Heerlijk vind ik het, om onderwater te zijn en daar mooie plaatjes te schieten. Al 15 jaar doe ik dat vijf maanden per jaar in het prachtige Thailand en de andere zeven maanden hier in ons eigen mooie Nederland.

vissen thailand


In Thailand zet ik vooral visjes op de foto, maar in Nederland geniet ik met name van het onderwater fotograferen van mensen, van jong tot oud. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen reageert onderwater en hoe zich dat vertaalt naar bijzondere foto’s. Ik hou ervan om creatief te zijn en op zoek te gaan naar net die andere invalshoek, wat vooral kan in privé fotoshoots. Uiteindelijk moet iedereen zichzelf natuurlijk volledig in het eindresultaat blijven herkennen.

Als ik jou of je kindje kom fotograferen kan dat zijn in het zwembad tijdens de groepsles, of als het gaat om een privé fotoshoot in een afgehuurd zwembad. Hoe dan ook, we maken er een ontspannen, gezellig en leuk moment van, zodat de foto’s zo stralend en mooi mogelijk worden!

You cannot copy content of this page

Deze foto is beschermd met copyright