Menu Sluiten

Onderwater fotoshoot

Verschillende soorten onderwatershoots

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor bijzondere onderwater fotoshoots. Een shoot kan gedaan worden met 1 of meer personen. Hieronder staat een overzicht met voorbeelden. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!

  • Feestjes: kinder/verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje
  • Zwangerschaps fotoshoot: alleen, met partner en/of broertje/zusje
  • Zeemeermin fotoshoot: super elegant en kleurrijk
  • Sweet 16 fotoshoot: leg het bijzondere moment van 16 worden vast onderwater
  • Wet the dress: ga het water in met je prachtige jurk die anders maar in de kast hangt
  • Portret/portfolio fotoshoot: mooi en origineel voor modellen of om te delen op Social Media
  • Fashion fotoshoot: commercieel voor bedrijven of als kunst aan je eigen wand
  • Superhelden fotoshoot: schiet jij als Superman of Mega Mindy door het water?

Het boeken van een fotoshoot

Als je geïnteresseerd bent in een onderwater fotoshoot, dan kun je contact met mij opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier op deze website. Als je al een idee hebt van van je wil, dan kun je dat aangeven. Je kunt alvast kijken wat je leuk/mooi vindt door de fotogalerijen op deze website te bekijken of door zelf op internet te zoeken. Heb je nog geen idee, dan kan ik daarover met je brainstormen.

Samen overleggen we wat je wil en wat mogelijk is en maken we een afspraak voor de fotoshoot. Ik vertel je hoe je je kunt voorbereiden op de shoot en wat je zelf kunt meenemen. Ik zorg voor achtergrond doeken en eventueel andere mooie aankleding, maar soms is het ook leuk een eigen mooi zwierig jurkje of ander kledingstuk mee te nemen. Vanaf dan kun je gaan aftellen naar de dag van de fotoshoot!

Zo gaat de fotoshoot in z’n werk

Een onderwater fotoshoot is ontzettend leuk om te doen. Je leert poseren als een echt fotomodel. Waar nodig geef ik je aanwijzingen, zodat je altijd mooi op de foto komt. We oefenen een aantal keer tot je op je gemak bent voordat ik echt begin te fotograferen. Het is leuk en ontspannen; ik laat je natuurlijk nooit dingen doen die je niet wil.

Voor de fotoshoot huur ik een privé zwembad. We hebben het zwembad dus voor ons alleen. Het zwembad en het water zijn extra verwarmd, zodat je het niet koud krijgt. Je mag natuurlijk iemand meenemen die erbij is mee kijkt.

Moet je goed kunnen zwemmen voor een onderwater fotoshoot?

Tijdens een onderwater fotoshoot poseer je minstens een uur in het zwembad. Je moet tenminste op diploma A niveau kunnen zwemmen voor een fotoshoot in een ondiep bad waar je kunt staan. Voor een fotoshoot in een dieper bad moet je minstens op niveau B kunnen zwemmen. Het is belangrijk dat je niet bang bent om onderwater te gaan.

Is het moeilijk, poseren onderwater?

Nee hoor, poseren onderwater is helemaal niet moeilijk. Je hoeft voor een foto maar eventjes onderwater te zijn en dat kunnen we samen eerst even oefenen. Het is mooi als je je ogen open houdt, maar het kan ook juist een mooi effect geven als je je ogen dicht houdt, bijvoorbeeld bij zwangerschapsfotografie. Over het algemeen vindt een fotoshoot plaats in een zwembad waar je gewoon kunt staan. Als je erg op je gemak bent in water kun je er ook voor kiezen om foto’s in dieper water te laten maken.

Ook baby’s, peuters en kleuters kunnen onderwater op de foto. Enige ervaring met baby-, peuter- en kleuterzwemmen is dan wel vereist. Baby’s houden meestal hun ogen vanzelf open onderwater.

Wanneer kan je de foto’s bekijken?

Tijdens de shoot laat ik je op mijn camera al zien hoe je op de foto staat, zodat je ziet hoe het gaat. Na de fotoshoot controleer ik alle foto’s op scherpte. Vervolgens zet ik de foto’s, voorzien van een logo, op een beveiligde pagina op mijn website. Je ontvangt een link zodat je de foto’s kan bekijken. Jij kiest dan welke foto’s je volledig bewerkt wil ontvangen. Je ontvangt de gekozen en volledig bewerkte foto’s digitaal in een hoge resolutie. De kwaliteit is hoog genoeg om op groot formaat af te drukken. Dat kun je vervolgens zelf doen, of dat kan ik (tegen betaling) voor je doen.

Tarieven

Voor een privé onderwater fotoshoot zijn er drie verschillende fotografie pakketten. Klik HIER om naar het overzicht te gaan.

Cadeaubon

Is het niet leuk om iemand een fotoshoot cadeau te geven? Bijvoorbeeld een vriendin die zwanger is, of een dochter die 16 wordt? ZwembadPortret heeft cadeaubonnen van 25, 50, 100 en 200 euro. Neem CONTACT met mij op voor meer informatie.

Enthousiast geworden?!

Neem contact met mij op voor meer informatie of om te boeken

email: mail@zwembadportret.nl
telefoon: 06 21 676 959
CONTACTFORMULIER

You cannot copy content of this page

Deze foto is beschermd met copyright